10 цікавих фактів про комедію «Зависнути у Палм-Спрінгз», яка виходить в прокат у четвер

17 серпня 2020,  20:50 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Найбільш очікуваною прем'єрою цього тижня є нестандартна романтична комедія Макса Барбакова «Зависнути у Палм-Спрінгз», в якій Енді Семберг та Крістін Міліоті застрягнуть у часовій петлі.

Так що ось 10 цікавих фактів про її створення:

1. Незважаючи на свою назву, фільм «Зависнути у Палм-Спрінгз» знімали не в Палм-Спрінгз. Його зйомки тривали 21 день і проходили в містах Палмдейл і Санта-Кларита, які теж розташовані у штаті Каліфорнія.

2. Комедія «Зависнути у Палм-Спрінгз» побила рекорд переглядів у свій перший вікенд релізу на стримінговій платформі Hulu.

3. Фільм також побив рекорд на кінофестивалі «Санденс», де компанії Neon та Hulu придбали права на його реліз в кінотеатрах тав Інтернеті за 17 500 000 доларів і 69 центів, що перевершило минулий рекорд на... 69 центів.

4. Для режисера Макса Барбакова цей фільм є повнометражним режисерським дебютом, і його успіх зробив його одним з найбільш перспективних молодих режисерів Голлівуду. Наприклад, в його наступному проєкті «Good Bad & Undead» знімуться зірки хітового серіалу «Гра престолів» Джейсон Момоа і Пітер Дінклейдж.

5. Енді Семберг розповів в інтерв'ю, що вони зняли декілька варіантів фіналу і влаштували закриті тестові покази для своїх родин та друзів, щоб обрати найкращий з них.

6. Відповідно до сценариста Енді Сьяра, герой Семберга Найлз проводить у цій петлі часу понад 40 років.

7. Крістін Міліоті найбільш відома завдяки ролі Мами в хітовому ситкомі «Як я зустрів вашу маму». У серіалі її знаковим аксесуаром є жовта парасолька. А в фільмі «Зависнути у Палм-Спрінгз» її героїня Сара плаває в басейні на жовтому крузі.

8. В одній зі сцен персонаж Дж.К. Сіммонса з'являється в чорній сорочці і з батогом в руках, що є відсиланням до відомого фільму «Одержимість», за роль в якому він отримав свій «Оскар».

9. У березні цього року на телеекрани вийшла серія ситкому «Бруклін 9-9», де Семберг виконує головну роль, і в ній в якості запрошеної зірки з'явився Сіммонс.

10. Бюджет фільму склав 5 мільйонів доларів, так що не дивлячись на світову пандемію коронавірусу й часткову роботу кінотеатрів в США, він зумів окупити свій бюджет більше ніж в 3 рази завдяки кінофестивалю «Санденс» і Hulu.

Ви вже можете придбати квитки на сеанси «Зависнути у Палм-Спрінгз» на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється. У кіно з 20 серпня.

3211 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: