Джаред Лєто зіграє у сиквелі фантастики «Трон» і байопіку про Енді Воргола

15 серпня 2020,  19:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки усі масштабні концерти переносяться на 2021 рік, лідер групи 30 Seconds to Mars Джаред Лєто вирішив сконцентруватися на акторстві й підписався на два великих проекти, про які повідомив протягом тижня.

Спочатку Лєто підтвердив свою участь в біографічній драмі про життя видатного американського художника Енді Воргола, провідної фігури руху поп-арт.

Лауреат премії «Оскар» поділився портретами Ворхола в Instagram тиждень тому, привітавши його з минулим днем народження і написавши:

Так, це правда, що я зіграю Енді Воргола в майбутньому фільмі. Я так вдячний за цю можливість і чекаю цього з нетерпінням.

А потім через декілька днів Лєто оголосив про те, що зіграє головну роль в довгоочікуваному продовженні фантастичної франшизи «Трон»:

Я підкорений вдячністю за можливість втілить цей фільм в життя, особливо тому, що оригінальні гра та фільм дуже глибоко вплинули на мене, коли я був дитиною. Той факт, що я буду частиною цієї нової глави, підриває мозок.

І додав, що буде важко працювати, щоб зробити гідний сиквел:

Ми будемо працювати так важко, як тільки можемо, щоб створити щось, що, я сподіваюся, ви все полюбите. Ми готуємо дуже особливі ідеї для всіх вас...

Поки складно сказати, коли ці фільми вийдуть на великі екрани, адже їхны зйомки гальмує пандемія коронавірусу, зате в 2021 році Лєто можна буде побачити в українських кінотеатрах в супергеройському екшені «Морбіус», де він втілить могутнього вампіра.

966 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: