Новий ТБ-ролик і чарівні постери фільму «Айван, єдиний і неповторний»

12 серпня 2020,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Disney+ поділилася колекцією казкових персональних постерів з персонажами своєї сімейної кінострічки «Айван, єдиний і неповторний», яких озвучують Анджеліна Джолі та інші зірки.

Події нового фільму режисера Теї Шеррок, яка зняла хітову романтичну стрічку «До зустрічі з тобою», розкажуть про горилу на ім'я Айван. Він був розлучений з родиною в ранньому дитинстві і вже давно забув, як виглядав його справжній дім, далеко в джунглях. Але все змінюється, коли новим мешканцем звіринця стає слоненя на ім'я Рубі. Воно змушує Айвана згадати про те, звідки він родом, і задуматися про те, де він може бути по-справжньому щасливим.

Персональні постери, які ви можете побачити нижче, показують Айвана (Сем Роквелл), папугу Тельму (Філліпа Су), слоненя Рубі (Бруклін Принс) і його маму Стеллу (Анджеліна Джолі), пса Боба (Денні ДеВіто), пуделя Снікерс (Хелен Міррен) та інших чарівних мешканців звіринця, яким керує добрий шоумен Мак (Брайан Кренстон).

Онлайн-прем'єра фільму «Айван, єдиний і неповторний» відбудеться вже наступного тижня, 21 серпня.

Для Disney+ це буде друга гучна прем'єра цього літа після фентезі «Артеміс Фаул», яке, на жаль, не виправдало очікувань і виявилося справжнім провалом. Сподіваємося, що на «Айвана» чекає інша доля.

1185 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: