Перший погляд на Шона Ешмора в образі Ліхтарника в серіалі «Хлопаки»

11 серпня 2020,  23:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Amazon Prime поділилася новим кадром 2 сезону супергеройського серіалу «Хлопаки», який розкриває героя Шона Ешмора.

У першій серії серіалу «Хлопаки» на заміну Ліхтарнику в Сімку прийшла супергероїня Старлайт (Ерін Моріарті), і хоча його неодноразово згадували інші персонажі, ми ще не знайомі з ним особисто. Але 2 сезон це збирається виправити.

Роль Ліхтарника виконає Шон Ешмор, який вже грав супергероя Людину-лід (або Айсмена) у франшизі «Люди Ікс», а тепер йому належить підкорити вогонь, на що натякає новий кадр.

Ліхтарник покинув Сімку із загадкових причин, а також він безпосередньо пов'язаний з трагічною історією Хлопаків саме через нього вони розпалися 8 років тому. І коли цей пірокінетік «повернеться в їхні життя, на поверхню спливуть трагічні спогади», пише сайт TV Line.

Шоураннер серіалу Ерік Кріпке сказав у своїй заяві після оголошення кастингу Ешмора:

Ми раді, що Шон який, давайте відверто, є оригінальним супергероєм - захотів зіграти ключову роль Ліхтарника. Він привніс стільки глибини, загрози та змученої людяності в цього колишнього члена Сімки. А Шон в дійсності є хорошим хлопцем. Ми вдячні за те, що він приєднався до нашої кривавої маленької родини.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Пацани» відбудеться 4 вересня. В цей день на Amazon Prime вийде одразу три нові серії.

1293 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: