«Чорний Адам»: Двейн Джонсон кличе Раяна Рейнольдса на роль Людини-яструба

5 серпня 2020,  18:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Дедпул» Раян Рейнольдс вирішив повідомити, що чутки про його участь в супергеройському екшені «Чорний Адам» є неправдою, але Двейн Джонсон категорично з цим не згоден.

Вчора Рейнольдс вирішив спростувати в соцмережах чутки про те, що він зіграє Людину-яструба в супергеройському фільмі «Чорний Адам»:

Я не граю Людину-яструба в «Чорному Адамі». Хоча я зазвичай роблю все, що Скала скаже мені зробити. Однак, я б хотів потрапити у фільм «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера» і я чув, що я вже там є? #SnyderCut

На що Джонсон відповів наступне:

Ти БУДЕШ грати Людину-яструба, і крапка. Ти також є Дедпулом, Зеленим ліхтарем (коли ти хочеш, оскільки ти володієш на нього інтелектуальними правами), ти в «Лізі справедливості Зака ​​Снайдера» і ти також батько Кевіна Гарта. У реальному житті і по тесту крові.

Зараз Рейнольдс і Джонсон чекають, коли вони нарешті возз'єднаються на знімальному майданчику бойовика «Червоне повідомлення», зйомки якого перервав коронавірус. Компанію їм в ньому складає Галь Гадот.

Сподіваємося, що Скелі вдасться умовити Рейнольдса зіграти в «Чорному Адамі», оскільки його поява точно зробить цей супергеройський екшен епічнішим.

Прем'єра фільму «Чорний Адам» очікується 23 грудня 2021 року.

2264 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: