Супергерої, бережіться: дивимося новий трейлер 2 сезону серіалу «Хлопаки»

4 серпня 2020,  20:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рівно за місяць до прем'єри 2 сезону хітового серіалу «Хлопаки» стримінгова платформа Prime Video вирішила порадувати нас повноцінним трейлером майбутніх серій, який йде майже 3 хвилини.

У ще більш напруженому та відчайдушному 2 сезоні М'ясник (Карл Урбан), Г'юї (Джек Квейд), Кіміко (Карен Фукухара), Молоко Матері (Лас Алонсо) та Французик (Томер Капон) намагаються пережити свої втрати і опиняються в розшуку, що ускладнює їхню місію поставити на місце корумповану супергеройську команду Сімка.

Тим часом корпорація Vought, яка управляє супергероями, наживається на паніці, створеній на ґрунті загрози суперлиходіїв, а нова супергероїня Штормфронт (Ая Кеш) струшує компанію і стає справжнім викликом для й так нестабільного Гоумлендера (Ентоні Старр).

У новому трейлері Штормфронт швидко знаходить спільну мову з представниками медіа і закликає супергероїв з усього світу об'єднатися в одну армію, щоб дати відсіч загрозі в особі М'ясника і його команди.

Також трейлер показує повернення дружини М'ясника Бекки (Шантель Ван Сантен), яку тримають в таємному місці. І він твердо націлений на те, щоб її звільнити. Навіть якщо для цього доведеться битися з усіма членами Сімки одразу.

Дивіться до кінця, щоб дізнатися, чим закінчилося те криваве зіткнення Хлопаків з Безоднею (Чейс Кроуфорд) та китом. Обережно, ці кадри можуть вас шокувати.

Прем'єра 2 сезону «Хлопаків» відбудеться 4 вересня.

1101 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: