Серіал «Мандалорець» отримав 15 номінацій на премію «Еммі»

1 серпня 2020,  17:15 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що американські премії рідко відзначають в основних категоріях науково-фантастичні фільми і серіали, хітовому серіалу «Мандалорець» вдалося підкорити серця тих, хто голосував цьому році за номінантів на премію «Еммі».

Події серіалу «Мандалорець» розгортаються у всесвіті «Зоряні війни» і розповідають про пригоди самотнього мисливця за головами, який несподівано для себе стає прийомним батьком для Малюка Йоди, що зі своєї першої появи на екрані підкорив глядачів різного віку.

Не залишилася байдужою до чарів Малюка Йоди і найпрестижніша американська телепремія «Еммі», де «Мандалорець» отримав цілих 15 номінацій, включаючи номінацію в категорії Найкращий драматичний серіал.

На це звання також претендують такі хітові серіали, як «Краще телефонуйте Солу», «Корона», «Оповідь служниці», «Вбиваючи Єву», «Спадкоємці», «Дивні дива» та «Озарк».

По номінації отримали актори Джанкарло Еспозіто, який був запрошеною зіркою 1 сезону, і Тайка Вайтіті, який озвучив дроїда IG-11. Решта номінацій «Мандалорця» відзначають його операторську роботу, костюми, музику, постановку трюків, монтаж та інші технічні аспекти.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Мандалорець» очікується у жовтні.

Повний список номінантів на премію «Еммі-2020».

1772 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: