«Старгьорл»: промо, кадри і опис 12 серії «Зірки і С.Т.Р.А.Й.П.: Частина 1»

29 липня 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний сезон супергеройського серіалу «Старгьорл» добігає кінця і завершиться епічною двухсерійною аркою, в якій нове Товариство Справедливості битиметься в масштабній битві з Товариством Несправедливості.

Разом з промо-роликом першої частини фіналу 1 сезону, що отримала назву «Stars & S.T.R.I.P.E.: Part One» («Зірки і С.Т.Р.А.Й.П.: Частина 1»), був представлений його офіційний синопсис:

Поки Суспільство Несправедливості Америки йде по їхньому сліду, Кортні (Брек Бессінджер), Іоланда (Івет Монреаль), Бет (Анжеліка Вашингтон), Рік (Кемерон Джеллман) і Пет (Люк Вілсон) вирішують перегрупуватися, щоб зрозуміти, яким повинен бути їх наступний крок . Тим часом Рік робить відкриття, і команда готується до битви з Товариством Несправедливості.

Промо показує, що додому до Кортні вривається суперлиходійка Тигриця (Джой Османськи), і вони влаштовують бійку прямо у вітальні. А на Пета в гаражі нападає Спортмайстер (Ніл Гопкінс).

Поки наші герої борються не на життя, а на смерть, Джордан Махкент (Ніл Джексон) говорить іншим членам Товариства Несправедливості, що «Кортні Вітмор та її сім'я скоро будуть мертві».

Як Кортні, Пет і команда зруйнує підступні плани суперлиходіїв, дізнаємося вже наступного тижня. Прем'єра передостанньої серії 1 сезону «Старгьорл» відбудеться 5 серпня за українським часом.

1158 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: