Фільм «Людина-павук 3» вийде не раніше грудня 2021 року

25 липня 2020,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У зв'язку з пандемією коронавірусу і неможливістю розпочати зйомки своїх масштабних проектів на території США компанія Sony Pictures знову вирішила перенести прем'єру третього сольника Людини-павука.

Прем'єра супергеройського екшену «Людина-павук 3» вже переносилася декілька разів, і в останній раз вона зайняла дату 4 листопада 2021 року, але тепер шанувальникам пригод Пітера Паркера у втіленні Тома Голланда доведеться чекати аж до 16 грудня 2021 року.

Таке рішення було прийнято з огляду на те, щоб «Людина-павук 3» став різдвяним блокбастером. Чи вплине це на сюжет екшену, поки невідомо.

Раніше його сольні фільми «Людина-павук: Повернення додому» і «Людина-павук: Далеко від дому» виходили на екрани влітку, і їх сюжет цілком відповідав літньому настрою глядачів. Тому хто знає, раптом сценаристи впишуть в його третій сольник сцену з Різдвом.

У режисерському кріслі франшизи Людини-павука залишається Джон Воттс, який зняв два попередні фільми про самого юного супергероя всесвіту Marvel.

До «Людини-павука 3» мають відбутися прем'єри таких супергеройських екшенів MCU, як «Чорна вдова» (5 листопада 2020 року), «Вічні» (11 лютого 2021 року) та «Шан-Чі і легенда десяти кілець» (6 травня 2021 року).

1710 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: