«Старгьорл»: промо, кадри і опис 11 серії «Сяючий лицар»

22 липня 2020,  19:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кортні нарешті знайомиться зі своїм біологічним батьком і це не Стармен в промо-ролику 11 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Старгьорл».

З тих пір як вона взяла в руки Космічний посох, Кортні (Брек Бессінджер) була впевнена, що є дочкою Стармена (Джоел МакГейл), але в майбутній серії її мрії зруйнує прибуття в місто її справжнього батька, від якого, якщо чесно, трохи не по собі.

Офіційний синопсис серії «Shining Knight» («Сяючий лицар») повідомляє:

Життя Кортні перевертається з ніг на голову, коли хтось з її минулого прибуває в Блакитну долину. Тим часом Пет (Люк Вілсон) дізнається нову інформацію про план Товариства Несправедливості Америки, а Джордан (Ніл Джексон) робить несподіване відкриття на своїй роботі.

Назва серії натякає на те, що в ній на передній план виступить супергерой Сяючий лицар. Ним є прибиральник Джастін (Марк Ешворт) зі школи Кортні, який вже допомагав нашій супергероїні. А в цей раз, як показує промо-ролик, він буде битися з Королем Драконів (Нельсон Лі).

Нова серія «Старгьорл», яку написав творець серіалу Джефф Джонс і зняла режисерка Дженніфер Фанг, прибуде на екрани 29 липня за українським часом.

1462 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: