«Дім дракона»: стартував процес кастингу для приквела «Гри престолів»

21 липня 2020,  21:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал HBO починає роботу над втіленням приквела хітового серіалу «Гра престолів», який отримав назву «Дім дракона» і розповість про предків Дейнеріс Таргарієн, у життя.

Джерела, близькі до проекту, підтвердили сайту EW, що канал HBO вже приступив до пошуків акторського складу для серіалу «Дім дракона».

Його основою буде книга Джорджа Р.Р. Мартіна «Вогонь і кров», яку переклали на багато мов, включаючи українську. Вона розповідає про те, як 300 років тому предки Дейнеріс Ейгон Таргарієн та його сестри й дружини Вісенія та Рейніс почали своє завоювання Семи королівств, і як Ейгон з мечів своїх переможених ворогів викував той самий Залізний трон, за який потім йшла кривава і жорстока війна у «Грі престолів».

Поки складно сказати, чи будуть головними героям Ейгон і його сестри, чи може боси HBO обрали в якості головних героїв інших королів з династії Таргарієнів. У будь-якому випадку сподіваємося, що вони будуть літати на драконах.

Шоураннером приквела виступає Раян Кондал, творець серіалу «Колонія». А допомагати йому буде режисер Мігель Сапочнік, ветеран «Гри престолів».

Прем'єра серіалу «Дім дракона», чий 1 сезон буде складатися з 10 серій, очікується в 2022 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися імена акторського складу приквела «Гри престолів».

2059 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: