Жанель Моне стає супергероїнею Шторм на фан-арті фільму «Чорна пантера 2»

18 липня 2020,  22:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Жанель Моне висловила бажання зіграти мутантку Шторм в майбутніх фільмах кіновсесвіту Marvel, і новий електричний фан-арт уже показує її в компанії чоловіка з коміксів Чорної пантери.

Про своє бажання втілити Шторм в майбутніх фільмах про Чорну пантеру Моне розповіла в новому інтерв'ю для журналу Empire:

Моєю мрією завжди було зіграти Шторм. Не знаю, чи з'явиться вона у [всесвіті] Чорної пантери, але це було б мрією, щоб вона там була. Я не знаю, що вони планують з цього приводу. Багато жінок грали Шторм, і вони виконали неймовірну роботу, і я б із задоволенням приєдналася до цього ряду артистів і отримала шанс круто зіграти Шторм.

Після цього інтерв'ю діджитал-художник Yadvender Singh Rana створив неймовірний фан-арт з Моне в образі Шторм, яку обіймає король Ваканди Т'Чалла у втіленні актора Чедвіка Боузман.

В оригінальних фільмах франшизи «Люди Ікс» Шторм втілювала Голлі Беррі, а в приквелах в образі юної Шторм на екрані з'явилася Александра Шипп.

Сподіваємося, що Кевін Файгі вже про це почув і зв'яжеться з Моне з приводу цієї ролі, оскільки представити Шторм в світі Чорної пантери було б відмінним способом зробити крок до того, щоб ввести Людей Ікс у всесвіт Marvel.

Прем'єра фільму «Чорна пантера 2» очікується 5 травня 2022 року.

2231 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: