«Я завжди буду цінувати можливість зіграти твою дівчину в "Хорі"», — Демі Ловато про Наю Ріверу

18 липня 2020,  17:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Демі Ловато поділилася своїми теплими спогадами про покійну колегу Наю Ріверу, з якою вона зустрічалася в хітовому музичному серіалі «Хор».

Ловато з'явилася в 5 сезоні серіалу «Хор» (або «Лузери») і зіграла в його декількох серіях лесбіянку Дані, з якою Сантана, героїня Рівери, познайомилася в Нью-Йорку. Вони разом працювали офіціантками в кафе, і їхній флірт переріс в недовгі, але яскраві відносини, а також в прекрасний дует «Here Comes the Sun» і ще декілька музичних номерів.

Щоб вшанувати пам'ять Рівери, яка потонула в озері Піру 8 липня, Ловато поділилася фотографіями колеги в соцмережах, написавши, наскільки важливою була її героїня Сантана для дівчат-лесбіянок та для латиноамериканських жінок:

Спочивай з миром, Ная Рівера. Я завжди буду цінувати можливість зіграти твою дівчину в «Хорі». Героїня, яку ти грала, була проривом для багатьох заритих квір-дівчат (як я в той час) та відкритих квір-дівчат, а твої амбіції і досягнення були натхненням для латиноамериканських жінок по всьому світу. Моє седце відправляється до твоїх близьких у цей час...

Рівера пропала 8 липня, коли люди знайшли в озері Піру човен з її сином. Наступні дні поліція та друзі актриси займалися її пошуками в надії, що вона змогла вибратися з озера, але, на жаль, 13 липня було знайдено її тіло.

Поліція повідомляє, що коли вони з сином купалися в озері, їхній човен віднесла сильна течія, і Рівера, віддавши усі свої сили на те, щоб повернути сина в човен і врятувати його життя, не змогла сама залізти туди і пішла під воду.

Раніше зворушливим триб'ютом на честь Рівери поділився актор Грант Гастін.

1962 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: