Флоренс П'ю стає Чорною вдовою на крутому фан-арті всесвіту Marvel

17 липня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки ми всі з нетерпінням чекаємо виходу на екрани супергеройського екшену «Чорна вдова», де Скарлетт Йоханссон «передасть естафету» Флоренс П'ю, новий фан-арт всесвіту MCU вже представляє останню в ролі нового члена Месників.

На початку липня режисер сольника про пригоди Наташі Романової Кейт Шортланд розкрила, що героїня П'ю, Єлена Бєлова, стане новою Чорною вдовою кіновсесвіту, заснованому на коміксах Marvel.

На честь чого бразильський діджитал-художник з ніком Diiego designer представив Єлену в червоно-чорному костюмі Чорної вдови і з палицями-електрошокерами в руках, схожими на ті, за допомогою яких у фільмах MCU боролася Наташа.

Натхненням для цього костюма і драматичного образу послужила Єлена Бєлова з хітового мультсеріалу «Команда "Месники"», де ця героїня була агентом ГІДРИ та злою Чорною вдовою, яка називала себе Багряною вдовою (Crimson Widow).

Також на цьому фан-арті Єлена постає з яскравим макіяжем, через що виглядає старшою, що закономірно, оскільки події сольника «Чорна вдова» розвиваються в 2016 році, а блокбастер «Месники: Завершення» показав уже 2023 рік, так що до того часу, коли Єлена познайомиться з Месниками, вона безумовно стане значно старшою.

В український прокат фільм «Чорна вдова» вийде 5 жовтня.

2051 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: