Кортні Кокс та Грег Кіннер стануть подружжям і поселяться в проклятому домі

16 липня 2020,  17:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Пробач, Меттью Перрі, але Кортні Кокс знайшла собі нового екранного чоловіка в особі Грега Кіннера, разом з яким вона зіграє в серіалі «Shining Vale» («Сяюча долина»).

Американський телеканал Starz замовив пілотну серію серіалу «Shining Vale», який буде горор-комедією, повідомляє сайт Deadline.

У ньому мова піде про дісфункціональну сімейку, яка «переїжджає до будинку, що знаходиться в маленькому містечку, і в цьому будинку відбуваються жахливі звірства».

Кокс втілить жінку на ім'я Пет. Вона є єдиною зі своєї родини, хто помічає, що з будинком щось не так, і переконана, що у неї або депресія, або одержимість дияволом. Оскільки симптоми першого і другого дуже схожі.

Тим часом Кіннер зіграє її милого, чутливого чоловіка-оптиміста Террі, чий роман з молодим майстром за викликом може зруйнувати їхню з Пет родину.

Творцями серіалу «Shining Vale» виступають Джефф Астроф, який в 90-х редагував сценарії культового серіалу «Друзі», де Кокс грала одну з головних ролей, та номінантка на премію «Еммі» Шерон Горган.

Після закінчення серіалу «Друзі» Кокс зіграла у ще одному успішному ситкомі «Місто хижачок», а в останні роки її можна було побачити в таких популярних серіалах, як «Безсоромні» і «Американська сімейка».

А Кіннер, який був номінований на премію «Оскар», найбільш відомий завдяки серіалам «Картковий будиночок», «Клан Кеннеді», «Рейк» та «Зона сутінків».

1470 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: