Супергеройський серіал «Старгьорл» офіційно продовжено на 2 сезон

14 липня 2020,  19:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не встиг новий супергеройський серіал «Старгьорл» завершити свій дебютний сезон, як телеканал The CW вже порадував його шанувальників повідомленням про те, що Кортні, Іоланда, Бет та Рік продовжать боротьбу зі злом в 2 сезоні.

На честь цієї чудової новини актриса Брек Бессінджер, виконавиця ролі Старгьорл, поділилася в Instagram трьома закулісними фотографіями зі зйомок 1 сезону з радісним підписом:

Ви можете дивитися на ці фотографії і думати: «О, вау, знак миру», але ви помиляєтеся. Це номер 2, оскільки нас продовжили на 2 сезон !!! Я серйозно люблю кожну людину, яка працює над цим проектом, і не можу повірити, що ми зробимо це знову. Спасибі тобі, Джефф, спасибі, The CW, і спасибі, Бог!

Серіал «Старгьорл» розповідає про пригоди школярки Кортні Вітмор (Бессінджер), яка одного разу знаходить серед речей свого вітчима Пета (Люк Вілсон) космічний посох супергероя Стармена (Джоел МакГейл), дізнається, що Пет був його помічником, і сама вирішує стати супергероїнею та заснувати нове Товариство Справедливості Америки.

З огляду на складну ситуацію в США з коронавірусом, поки складно сказати, коли знімальна команда «Старгьорл» приступить до зйомок 2 сезону і коли відбудеться його прем'єра, але поки у нас ще залишилося цілих п'ять серій 1 сезону, наступна з яких прибуде на екрани 15 липня за українським часом.

Клікайте на зображення нижче, щоб перейти до галереї серіалу і подивитися інші кумедні фотографії зі зйомок 1 сезону за участю основного каста.

1152 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: