Новий постер серіалу «Старгьорл» представляє суперлиходійку Шив

10 липня 2020,  17:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри двухсерійної арки серіалу «Старгьорл» про становлення суперлиходійки Шив канал The CW поділився новим персональним постером, на якому вона позує з двома кинджалами.

Зіткнення з Шив (Мег Келлі), суперлиходійським альтер-его Сінді Берман, вперше відправило Старгьорл (Брек Бессінджер) до лікарні, так що вона безумовно заслуговує бути представленою на персональному постері. І на ньому Шив виразно відповідає виразу «озброєна і дуже небезпечна».

Суперлиходійство у Сінді в крові, оскільки її батьком є ​​суперлиходій Доктор Іто/Король драконів (Нельсон Лі), член Товариства Несправедливості.

Проте в інтерв'ю для сайту TV Insider актриса Мег Келлі розповіла, що її Сінді набагато складніша, ніж те зле дівчисько, яким вона здається на перший погляд:

Вона не просто зле дівчисько. У неї є глибина. Мені було цікаво побачити, як це покаже камера, оскільки [ви побачите, що створило її] такою людиною, якою вона є, і чому вона така зла.

Сінді повернеться в наступній серії серіалу «Старгьорл», яка представить суперлиходія Брейнвейва-молодшого в особі хлопця Сінді Генрі Кінга мол. (Джейк Остін Вокер). Прем'єра серії відбудеться 15 липня за українським часом.

1386 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: