«Агенти Щ.И.Т.»: промо та опис 8 серії 7 сезону «Після, до»

9 липня 2020,  20:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мати Дейзі Джаїн повертається в промо-ролику 8 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Агенти Щ.И.Т.», в якому наші герої продовжують подорожувати минулим.

У наступній серії під назвою «After, Before» («Після, до») шляхи агентів перетнуться з Джаїн (Дічен Лакмен), могутньою жінкою-нелюдом та матір'ю Дейзі Джонсон (Хлоя Беннет), яка загинула в фіналі 2 сезону.

Промо-ролик показує возз'єднання команди з Маком (Генрі Сіммонс) та Діком (Джефф Ворд), які пережили веселі пригоди в 1982 році; Джемма (Елізабет Генстрідж) повідомляє Колсону (Кларк Грегг), що «вони втратили контроль над часом»; а Йо-Йо (Наталія Кордова-Баклі) і Мей (Мінг-На) відправляються в минуле, щоб попросити допомоги у Джаїн.

Тим часом Дейзі все ще не в кращій формі після експериментів психопата Натаніеля Маліка (Томас Е. Салліван), який хотів вкрасти її сили, викачавши з неї багато крові та спинномозкової рідини.

Наступна серія серіалу «Агенти Щ.И.Т.» прибуде на екрани 16 липня за українським часом. Всього фінальний сезон буде складатися з 13 серій.

1371 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: