Новий фан-постер екшену «Тор: Любов і грім» показує Халка і Вартових Галактики

6 липня 2020,  22:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У супергеройському блокбастері «Тор: Рагнарок» з Тора і Халка вийшов такий чудовий дует, що шанувальники MCU дуже сподіваються, що наш зелений монстр повернеться й в четвертому сольнику бога грому «Тор: Любов і грім».

Новий фан-постер четвертої сольної пригоди бога-супергероя Тора (Кріс Гемсворт), автором якого виступив художник під ніком Psychboz, возз'єднує його з Халком (Марк Руффало), Джейн (Наталі Портман) та Валькірією (Тесса Томпсон), а також показує Вартових Галактики: Зоряного лицаря (Кріс Претт), Дракса (Дейв Батіста), Ракету (Бредлі Купер) та Грута (Він Дизель).

Бракує тільки Гамори (Зої Салдана) і Небули (Карен Гіллан), які напевно вирушили тут у відпустку на честь перемоги над своїм батьком Таносом (Джош Бролін).

У кінці блокбастера «Месники: Завершення» Тор залишив Валькірію правити Новим Асгардом, а сам відправився борознити простори космосу разом з Вартовими, але в майбутньому шляхи асгардійців знову перетнуться, коли Джейн Фостер стане Жінкою-Тором (тому на постері вона тримає в руках Мйольнір) .

Поява в новому супергеройському екшені Тайки Вайтіті Халка є дуже малоймовірною, але у Вартових Галактики точно буде камео.

Українська прем'єра фільму «Тор: Любов і грім» очікується 10 лютого 2022 року.

2431 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: