Новий фільм з Кейт Вінслет знайшов свого режисера в особі Еллен Керас

5 липня 2020,  02:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Еллен Керас зніме біографічну драму про військову кореспондентку часів Другої світової війни, головну роль в якій виконає лауреатка премії «Оскар» Кейт Вінслет.

Байопік «Лі» повідає історію Елізабет «Лі» Міллер, моделі Vogue, яка стала військовою фотожурналісткою, і покаже, як вона вирушила на фронт Другої світової війни, щоб розкрити світу приховану правду про нацистську Німеччину. Але в зв'язку зі зрадою, Лі приходить до розплати щодо правди про своє власне минуле.

Сценарій до біографічної стрічки з Вінслет напише Елізабет Ганна, яка працювала над сценарієм до фільму Стівена Спілберга «Секретне досьє».

Керас вже співпрацювала з Вінслет на знімальному майданчику драм «Вічне сяйво чистого розуму» і «Версальський роман», де вона виступала в якості оператора. А в якості режисера вона працювала над відомими серіалами «Озарк», «Легіон» і «Академія Амбрелла».

Байопік «Лі» стане для Керас повнометражним режисерським дебютом.

На рахунку Вінслет є 1 премія «Оскар», яку вона отримала в 2009 році за головну роль у фільмі «Читець», а також актриса була номінована на «Оскар» за гру в стрічках «Розум і почуття», «Титанік», «Айріс», «Вічне сяйво чистого розуму», «Як малі діти» та «Стів Джобс».

В майбутньому Вінслет зіграє іншопланетянку у фільмі Джеймса Кемерона «Аватар 2», прем'єра якого запланована на 2021 рік.

1806 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: