Дивимося фінальний трейлер супергеройськоо фільму «Стара гвардія» з Шарліз Терон

3 липня 2020,  20:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За тиждень до прем'єри супергеройського екшену «Стара гвардія» стримінгова платформа Netflix поділилася його фінальним трейлером, який повідомляє, що вічне життя не таке просте, як може здаватися на перший погляд.

Фільм режисерки Джини Прінс-Байтвуд буде екранізацією графічного роману Грега Руки і покаже пригоди команди безсмертних воїнів під проводом Андромахи з Скіфії, яка також відгукується на ім'я Енді. Разом зі ще трьома воїнами Енді століттями захищає наш світ від сил зла, але їхня робота ускладнюється, коли загадкова організація дізнається їхній секрет.

У новому трейлері Енді вербує нового члена команди, яким стане 26-річна Ніл Фрімен з морської піхоти. І оскільки її вербування більше нагадує викрадення, Ніл, злякавшись і бажаючи звільнитися, встромляє в плече Енді ніж. Але не переживайте, потім вони подружаться.

Енді, яка бореться на стороні добра ще з 5 тисячоліття до н.е., втілює Шарліз Терон, роль Ніл дісталася Кікі Лейн, а їхніх колег по загону грають актори Маттіас Шонартс, Марван Кензарі та Лука Марінеллі.

Нижче ви знайдете персональні постери з п'ятіркою цих відважних воїнів, що розкривають їхні дати народження. На місці їхніх дат смерті тут стоїть прочерк, оскільки, як ви вже зрозуміли, вони не можуть померти. Але, як зазначає в трейлері герой Шонартса, це ще не означає, що вони не відчувають болю.

Прем'єра фільму «Стара гвардія» відбудеться в наступну п'ятницю, 10 липня.

Дивіться також перший фрагмент екшену «Стара гвардія», який показує круту бійку Енді та Ніл у літаку під час польоту.

1401 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: