«Месники: Завершення»: Капітан Марвел позує з Рукавицею нескінченності на новому закулісному фото

3 липня 2020,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергероїня Капітан Марвел у втіленні актриси Брі Ларсон дуже рада, що їй вдалося забрати Рукавицю нескінченності у Таноса, на новій фотографії супергеройського блокбастера Ентоні і Джо Руссо «Месники: Завершення».

У Капітана Марвел, яка дебютувала на екрані всього за пару місяців до прем'єри найепічнішого фільму усіх часів, була відносно скромна, але яскрава роль у фінальному протистоянні з суперлиходієм Таносом (Джош Бролін).

На початку фільму Керол приєдналася до Месників, відгукнувшись на заклик про допомогу Ніка Ф'юрі (Семюел Л. Джексон) і врятувала Залізну людину (Роберт Дауні мол.), а після вона стала частиною команди Чорної вдови (Скарлетт Йоханссон) і відправилася допомагати далеким світам, що постраждали від діянь Божевільного Титана. Так що основну частину подій блокбастера, включаючи місію Time Heist з подорожжю у часі, Керол була далеко від Землі.

Але вона епічно повернулася під час фінальної битви з армією Таноса, знищивши його корабель і поборовшись з Божевільним Титаном один на один, а також взяла участь у забігу з Рукавицею нескінченності, яку отримала від Пітера Паркера (Том Голланд).

Саме цей момент і показує фотографія зі знімального майданчика, на задньому плані якої можна побачити дублера Людини-павука, Гамору (Зої Салдана) та одного з режисерів.

В майбутньому Ларсон знову стане наймогутнішою супергероїнею MCU в своєму другому сольнику «Капітан Марвел 2», прем'єра якого очікується 7 липня 2022 року. У тому ж році відбудуться прем'єри екшенів «Тор: Любов і грім», «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля» та «Чорна пантера 2».

1900 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: