Том Генкс поділився фотографією зі свого випускного, де у нього шикарна шевелюра

1 липня 2020,  21:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб привітати випускників своєї рідної школи з переходом у доросле життя, лауреат премії «Оскар» Том Генкс показав в соцмережах фотографію зі свого випускного, який відбувся в 1974 році.

Минулого місяця в школах деяких американських штатів, де не така висока статистика поширення коронавірусу, відбулися випускні, які були проведені за суворими правилами та з дотриманням соціальної дистанції, тоді як інші заходи були скасовані.

Бажаючи підняти настрій своїм юним шанувальникам в цей святковий і одночасно непростий для цілого покоління день, Генкс опублікував в Twitter чорно-білу фотографію зі свого випускного альбому з підписом:

Великий день для старшої школи Skyline, яка знаходиться в Окленді, штат Каліфорнія! Радий бути її частиною. Генкс, випуск 74-го.

На знімку майбутня зірка великого екрану позує в чорному смокінгу з метеликом та пишною шевелюрою, яка робить його схожим на письменників позаминулого століття.

На початку року Генкса можна було побачити в драмі «Чудовий день у нашому районі», за свою гру в якій актор був знову номінований на «Оскар».

А вже наступного тижня, 10 липня, на стримінговій платформі AppleTV+ відбудеться прем'єра військового фільму «Грейхаунд: Битва за Атлантику», в якій Генкс зіграв відважного морського офіцера часів Другої світової війни.

1384 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: