Казкове кохання: дивимося новий український трейлер фільму «Русалка в Парижі»

1 липня 2020,  17:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер казкової французької мелодрами «Русалка в Парижі» за участю акторів Ніколя Дювошеля та Мерилін Ліма розкриває, що його прем'єра в український кінотеатрах відбудеться за тиждень, 9 липня.

Офіційний синопсис фільму режисера Матіаса Мальзьє повідомляє:

З давніх-давен відомо, що почувши спів русалки, будь-яка людина в цю хвилину закохається в неї і неодмінно помре. Ця сумна історія зовсім не засмучує паризького музиканта, який дивним чином врятував прекрасну русалоньку з вод Сени і вирішує дати їй притулок у себе вдома. Незважаючи на застереження, хлопець закохується в прекрасну незнайомку, але й вона відповідає йому взаємністю. Але чи врятує головних героїв сила кохання та найромантичніше місто у світі?

Компанію Дювошелю та Ліма, які втілюють паризького музиканта і прекрасну русалку, у фільмі «Русалка в Парижі» складуть актори Россі де Пальма, Романа Боренже та Чекі Каріо.

В той же день, 9 липня, в український прокат вийдуть фільми «Бладшот», «Лессі. Повернення додому» і «Нотр-Дам» та мультфільми «Уперед» і «Капітан Шаблезуб і Чарівний діамант», а також в кінотеатри повернеться культовий супергеройський екшен «Дедпул».

1635 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: