Бен Аффлек і Ана де Армас зіграють нещасливе подружжя в трилері «Глибока вода»

18 липня 2020,  16:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці цього року в кінотеатрах України можна буде побачити фільм «Глибока вода», на зйомках якого познайомилися і закохалися лауреат премії «Оскар» Бен Аффлек та зірка хітового детектива «Ножі наголо» Ана де Армас.

Трилер «Глибока вода» розповість про подружжя Віка та Мелінду Ван Ален, які живуть в невеликому містечку. За спільною згодою вони продовжують жити в шлюбі, хоча почуття між ними давно охололи. Вік добре заробляє і хотів би зберегти відносини, тому закриває очі на численних коханців своєї дружини. Однак «ховати голову в пісок» стає пізно, коли ці коханці зникають один за іншим. Вік стає головним підозрюваним у справі по зникненню чоловіків.

Основою цієї історії є однойменний роман письменниці Патриції Гайсміт, автора «Талановитого містера Ріплі» і «Керол».

Незважаючи на такий нещасливий сюжет для їхніх персонажів, в житті Аффлек і Армас виглядають дуже щасливими, як на цьому закулісному знімку (див. нижче), зробленому папараці під час перерви на знімальному майданчику.

Режисером адаптації роману Гайсміт виступає номінант на премію «Оскар» Едріан Лайн, відомий завдяки стрічкам «Дев'ять з половиною тижнів», «Фатальний потяг» і «Лоліта».

Українська прем'єра фільму «Глибока вода» очікується 12 листопада.

1856 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: