Мотивуючий трейлер мультфільму «Душа» підтверджує його нову дату прем'єри

28 червня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анімаційна студія Pixar вирішила скрасити наші вихідні новим трейлером свого наступного мультфільму «Душа», який нагадує про красу музики і мотивує слідувати за своєю мрією.

Головним героєм анімації «Душа» є шкільний учитель музики Джо Гарднер, голосом якого виступає лауреат премії «Оскар» Джеймі Фокс. Він все життя мріяв стати справжнім музикантом і грати на сцені, але в день свого першого виступу з Джо трапляється нещасний випадок, і його душа потрапляє до іншого світу, де всі душі готуються до відправки у нові тіла.

Щоб підкреслити, як важливо цінувати кожну хвилину свого життя і намагатися зробити в ньому щось корисне, голос за кадром говорить в трейлері:

Витрачай свої дорогоцінні години на ті заняття, які покажуть світові справжнього тебе. Блискучого, пристрасного тебе. Який привнесе щось значуще в цей світ. Твоє життя починається зараз.

В український прокат мультфільм «Душа» вийде 19 листопада.

Тим часом після відкриття кінотеатрів українські глядачі зможуть подивитися на великих екранах інший мультфільм від Pixar під назвою «Уперед», чий прокат перервав коронавірус. Його повторна прем'єра очікується 9 липня.

1099 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: