Майкл Кітон знову стане Бетменом в екшені DCEU «Флешпоінт»

27 червня 2020,  18:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. веде переговори з актором Майклом Кітоном з приводу того, щоб він знову зіграв Брюса Вейна в майбутньому сольнику про Флеша.

На цьому тижні сайт ComicBook.com повідомив, що Кітон збирається знову приміряти костюм Бетмена, роль якого 30 років тому виконував у фільмах Тіма Бертона «Бетмен» і «Бетмен повертається». Він зіграє роль Темного лицаря в майбутньому супергеройському екшені «Флешпоінт» з Езрою Міллером.

«Флешпоінт» буде ґрунтуватися на коміксі про те, як найшвидша людина на планеті Баррі Аллен потрапляє до іншої реальності, де у нього немає суперсил.

На початку року Флеш з DCEU у втіленні Міллера з'явився в кросовері серіалів Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях», де він зустрівся з Флешем у втіленні Гранта Гастіна, так що в цьому величезному й непередбачуваному всесвіті можливо все.

Зараз кар'єра Кітона переживає відродження, зокрема цьому посприяв оскароносний фільм «Бьордмен», де він зіграв актора, який намагається відродити свою драматичну кар'єру після участі в супергеройських фільмах.

У 2017 році Кітон став частиною всесвіту Marvel, втіливши суперлиходія Стерв'ятника в супергеройському екшені «Людина-павук: Повернення додому», а в майбутньому повернеться в цьому образі у фільмі «Морбіус».

Прем'єра блокбастера «Флешпоінт» очікується в 2022 році.

1991 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: