Прем'єру фантастики «Тенет» знову перенесли

27 червня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Надія на те, що ми зможемо подивитися новий фантастичний епік Крістофера Нолана «Тенет» на великих екранах у липні згасла. У зв'язку з коронавірусом студія Warner Bros. вирішила перенести її на останній місяць літа.

Спочатку прем'єра фільму «Тенет» повинна була відбутися 16 липня, потім її перенесли на 30 липня, а тепер вона очікується 12 серпня.

Ось офіційний синопсис нового творіння Нолана, який вже неодноразово ламав реальність у фільмах «Інтерстеллар», «Престиж» і «Пам'ятай»:

Озброєний єдиним словом — Тенет — головний герой бореться за виживання усього світу. Він подорожує оповитим сутінками світом міжнародного шпигунства з єдиною місією, яка розгорнеться за межами реального часу. Це не подорож крізь час. Це інверсія.

Протагоніста даної історії грає актор Джон Девід Вашингтон, а також її ключових героїв втілять Роберт Паттінсон та Елізабет Дебікі.

Щоб скрасити наше очікування, студія Warner Bros. поділилася новими кадрами фільму «Тенет» за участю трьох його основних персонажів, які також прикрасили собою обкладинку нового випуску журналу Entertainment Weekly.

Клікайте на зображення нижче, щоб перейти до галереї і побачити інші кадри та постери фантастичного епіка Нолана.

Тим часом у липні в українських кінотеатрах можна буде подивитися дві культові стрічки Нолана «Темний лицар повертається» і «Початок». Вони повертаються на великі екрани з 2 липня та з 30 липня відповідно.

1360 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: