«Вартові Галактики 3»: Ніколай Костер-Вальдау стає Адамом Ворлоком на новому фан-арті

19 червня 2020,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фан-арт супергеройського екшену «Вартові Галактики 3» пропонує на роль суперлиходія Адама Ворлока актора Ніколая Костер-Вальдау, відомого завдяки ролі Джеймі Ланністера в хітовому серіалі «Гра престолів».

Адам Ворлок дебютував в коміксах Marvel в 1967 році. Він був створений земними вченими, які називали себе Анклав, з метою представити світу ідеальну людину. Але Адам незлюбив своїх творців, залишив Землю і вирішив подорожувати космосом, де зустрів різних персонажів, а також став володарем Каменя Душі, що дає йому неймовірні сили.

Тим часом в кіновсесвіті Marvel Адам є сувереном, якого у кінці фільму «Вартові Галактики 2», що вийшов на екрани у 2017 році, створила лідер суверенів Аїша (Елізабет Дебікі), щоб він допоміг їй знищити Вартових.

Так що Адам цілком може стати головним лиходієм третьої пригоди Пітера Квілла (Кріс Претт), Гамори (Зої Салдана), Дракса (Дейв Батіста), Небули (Карен Гіллан), Ракети (Бредлі Купер) і Грута (Він Дизель), до яких нещодавно приєдналася Мантіс (Пом Клемент'єфф). І новий фан-арт від діджитал-художника з ніком psychboz представляє в його ролі зірку «Гри престолів».

Як вам Костер-Вальдау в образі Адама? Пишіть в коментарях.

На сайті IMDb все ще вказано, що прем'єра блокбастера «Вартові Галактики 3» запланована на 2021 рік, але, оскільки його зйомки ще не стартували, то дуже сумнівно, що його прем'єра не буде перенесена як мінімум на рік вперед.

2631 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: