Вийшов трейлер комедії «Палм-Спрінгс» з Енді Сембером та Крістін Міліоті

17 червня 2020,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Романтична комедія «Палм-Спрінгс», яка підкорила публіку на кінофестивалі «Санденс», знайшла свій дім на стримінговій платформі Hulu, на честь чого в мережі з'явився її довгоочікуваний трейлер з датою релізу.

Режисерський дебют Макса Барбакова розповідає про те, як безтурботний Найлз знайомиться на весіллі друзів з подружкою нареченої Сарою. Вони вирішують провести ніч разом, але, пішовши за Найлзом в загадкову печеру, Сара виявляє, що потрапила в часову петлю, в якій Найлз живе вже давно.

Роль Найлза виконує зірка комедійного серіалу «Бруклін 9-9» Енді Семберг, а Сару грає Крістін Міліоті, яку ви можете знати завдяки ролі Мами в хітовому ситкомі «Як я зустрів вашу маму».

Нареченого та наречену втілюють зірка серіалу «Перевертень» Тайлер Геклін та зірка «Рівердейла» Каміла Мендес. А також у фільмі Барбакова з'явиться лауреат премії «Оскар» Дж.К. Сіммонс, відомий завдяки трилогії «Людина-павук».

Онлайн-реліз комедії «Палм-Спрінгс», яка отримала рекордні 100% позитивних рецензій від кінокритиків на сайті Rotten Tomatoes і яку критики називають «шалено винахідливою романтичною комедією», відбудеться 10 липня.

2016 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: