«Загін самогубців 2»: Піт Девідсон розкрив деталі про свого загадкового персонажа

16 червня 2020,  23:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Роль Піта Девідсона в супергеройському екшені від Warner Bros. та DC «Загін самогубців 2» все ще тримається в таємниці, але в новому інтерв'ю актор розкрив, що він знімався у «великому, незручному костюмі».

Минулого тижня на стримінгових платформах відбулася прем'єра драматичної комедії Джадда Апатоу «Король Стейтен-Айленда» за участю Девідсона, що стало для актора першою головною роллю у фільмі.

Девідсон прославився в останні роки завдяки участі в комедійному шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», і скоро він додасть в своє резюме ще й роль в сиквелі «Загону самогубців», який зняв режисер блокбастера від Marvel «Вартові Галактики» Джеймс Ганн.

У новому інтерв'ю для сайту CinemaBlend у Девідсона запитали, як сильно його роль в супергеройському екшені від DC відрізняється від ролі у фільмі «Король Стейтен-Айленда», на що він відповів:

Я був у великому, незручному костюмі. Я думаю, що буде велика різниця. Мені вдалося потримати [пістолети] глоки і подібні речі.

Такий загальний опис може означати будь-якого суперлиходія з коміксів DC, але особливо виділяється те, як він описав тут костюм свого персонажа. Так що будемо чекати виходу трейлера і шукати там героя у великому костюмі.

Також в сиквелі Ганна зіграють Марго Роббі, Ідріс Ельба, Джон Сіна, Тайка Вайтіті, Віола Девіс, Джай Кортні, Юель Кіннаман і Давід Дастмалчян.

Прем'єра «Загону самогубців 2» очікується 5 серпня 2021 року.

2508 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: