Серіал «Супермен і Лоїс» знайшов свого лиходія в особі актора зі «Щоденників вампіра»

15 червня 2020,  20:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головним лиходієм 1 сезону нового супергеройського серіалу світу Arrowverse «Супермен і Лоїс» стане Незнайомець, роль якого виконає актор Волі Паркс.

Паркс приєднався до акторського складу серіалу «Супермен і Лоїс» в якості постійного персонажа. Він втілить суперлиходія Незнайомця, «таємничого прибульця, який твердо вирішив довести всьому світові, що йому більше не потрібен Супермен», повідомляє сайт Deadline.

Поки невідомо, чи буде Незнайомець новим персонажем, створеним спеціально для серіалу, чи він буде ґрунтуватися на Примарному незнайомцеві з коміксів DC.

У ролях Кларка Кента та Лоїс Лейн на екрани повернуться актори Тайлер Геклін і Бітсі Таллок. У них буде двоє дітей Джонатан і Джордан, яких зіграють актори Джордан Ельзасс і Александр Гарфін.

Також постійними героями спін-оффу «Супергьорл» стануть Лана Ленг-Кушинг та її чоловік Кайл Кушинг, ролі яких дісталися Еммануель Шрікі та Еріку Валдезу.

Паркс найбільш відомий завдяки втіленню головного антагоніста 8 сезону серіалу «Щоденники вампіра», якого звали Кад. Ви також могли його бачити в серіалах «Підступні покоївки», «Єллоустоун» і «Всеамериканський».

Прем'єра серіалу «Супермен і Лоїс» очікується в січні 2021 року.

2429 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: