Серіал «Старгьорл» збирається представити Зеленого ліхтаря та інших супергероїв DC

13 червня 2020,  18:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У супергеройському серіалі «Старгьорл», чия прем'єра відбулася минулого місяця, продовжують з'являтися нові супергерої і суперлиходії, і його творець Джефф Джонс не збирається на цьому зупинятися.

В 1 серії «Старгьорл», коли нам показували флешбеки за участі Товариства Справедливості Америки, було складно не помітити зелений промінь Зеленого ліхтаря. І це була не проста пасхалка для публіки.

У Джонса є грандіозні плани з розширення всесвіту юної супергероїні Старгьорл, чий образ заснований на його покійній сестрі, і він поділився ними в новому інтерв'ю для сайту ComicBook.com:

Ми заглиблюємося в міфологію, оскільки ми любимо міфологію. Люди хочуть сказати: «О, дивіться, пасхальне яйце у ​​вигляді рожевої ручки чи зеленого ліхтаря», але це не пасхальні яйця. Це дороги до нових історій. І якими будуть ці історії, я сподіваюся, що ми зможемо продовжити ці історії в майбутніх сезонах серіалу. Подивимося. Але все кудись веде. І тому ми нічого не викидаємо. Немає нічого, що згадується [в цьому контексті], немає нічого, що є реквізитом на викид, немає нічого, що ми збираємося викинути. Це може бути щось, до чого ми не прийдемо одразу, але це щось, на що у нас є плани.

У 2011 році роль Зеленого ліхтаря на великому екрані виконав актор Раян Рейнольдс, але фільм виявився таким безладним і провальним, що актор донині жартує з цього приводу. Наприклад, в одній сцені після титрів екшену «Дедпул 2» він навіть подорожував у часі, щоб застрелити самого себе в той момент, коли він вирішив зніматися в «Зеленому ліхтарі».

Навряд чи ми коли-небудь побачимо Рейнольдса в цьому образі на великому екрані чи телеекранах, але все одно буде чудово познайомитися з новою версією цього супергероя, яку пропишуть краще, ніж фільм 2011 року.

Нова серія «Старгьорл», яка представить супергероїв Годинникаря і Доктора Мід-Найт, вийде на екран 17 червня за українським часом.

3735 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: