Ванесса Морган може стати новою Бетвумен

12 червня 2020,  22:35 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Ванесса Морган, відома завдяки ролі Тоні Топаз в хітовому молодіжному серіалі «Рівердейл», веде переговори з приводу головної ролі в супергеройському серіалі «Бетвумен».

Телеканал The CW запропонував Морган роль Раян Вайлдер, яка прибуде до Ґотема в 2 сезоні серіалу «Бетвумен» і стане його новою супергероїню в чорному плащі.

Сайт The Cinema Spot повідомляє, що Морган готується до прослуховування на цю роль, що включає в себе екранний тест з кимось із членів каста «Бетвумен».

Після виходу з серіалу Рубі Роуз, яка виконувала роль Кейт Кейн, продюсери деякий час думали над тим, щоб просто замінити її іншою актрисою, але потім прийшли до висновку, що краще представити нову героїню і зробити з неї абсолютно нову Бетвумен.

Раян описують як «милу, неохайну, трохи дивакувату і неприборкану. Вона буде зовсім не схожа на Кейт Кейн, яка носила костюм кажана перед нею». Яким чином вона впишеться в світ серіалу і які у неї будуть відносини з іншими героями, більшість з яких є родиною та друзями Кейт, залишається лише гадати.

В останній день весни у світлі руху за права афроамериканців Black Lives Matter Морган зробила публічну заяву про те, що вона «втомилася від того, що медіа, [включаючи серіал «Рівердейл»], використовують афроамериканських персонажів в якості фону для білих головних героїв». і розкрила, що «їй платять менше, ніж усім іншим постійним акторам серіалу», після чого творець «Рівердейлу» Роберто Агірре-Сакаса приніс їй вибачення і пообіцяв, що в майбутньому сценаристи «будуть боротися з цією проблемою і краще писати для афроамериканських персонажів».

1922 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: