Актриса Чень Фала приєдналася до касту фільму «Шан-Чі і легенда десяти кілець»

11 червня 2020,  20:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Американо-китайська актриса Чень Фала стала четвертим офіційно оголошеним членом акторського складу супергеройського фільму від Marvel Studios «Шан-Чі і легенда десяти кілець».

Незважаючи на те, що зйомки фільму «Шан-Чі» стартували ще на початку року, довгий час були відомі імена лише трьох акторів, які в ньому зіграють. Це Сіму Лю, який втілить майстра бойових мистецтв Шан-Чі, Тоні Люн Чу Вай, який зіграє лідера терористичної організації «Десять кілець» Мандарина, і Аквафіна, чия роль поки не розголошується.

А тепер до їхніх імен на сайті IMDb приєдналося ім'я актриси Чень Фала, причому одразу було розкрито, що вона зіграє героїню на ім'я Лейко Ву.

У коміксах Marvel Лейко Ву є агентесою британської розвідки MI-6 і союзницею Шан-Чв в боротьбі з його злим батьком Фу Манчу. Так що в екранізації пригод Шан-Чі очікуємо, що вона буде допомагати головному герою в його протистоянні з могутнім суперлиходієм Мандарином.

У цьому році ви зможете побачити Фалу в драматичному міні-серіалі від HBO «Відіграти назад» з Ніколь Кідман та Г'ю Грантом.

Українська прем'єра екшену «Шан-Чі і легенда десяти кілець», який знімає режисер Дестін Креттон, очікується 6 травня 2021 року.

1857 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: