3 нових постера фільму «П'ятеро однієї крові»

11 червня 2020,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри військової драми Спайка Лі «П'ятеро однієї крові» стримінговий сервіс Netflix опублікував в мережі трійку її нових постерів, які говорять про те, що «наша боротьба йде не у В'єтнамі».

У своїй драматичній стрічці «П'ятеро однієї крові» Лі повідає історію чотирьох афроамериканських ветеранів — Пола (Делрой Ліндо), Отіса (Кларк Пітерс), Едді (Норм Льюїс) і Мелвіна (Ісайя Вітлок мол.), — які повертаються до В'єтнаму. Там вони шукають останки свого загиблого командира загону (Чедвік Боузман) і захований скарб. До ветеранів приєднується син Пола (Джонатан Мейджерс), стурбований цією поїздкою, і разом вони опиняються в центрі битви людини і природи, а також стикаються з продовженням руйнівних дій аморальності війни у ​​В'єтнамі.

Боузман є найбільш відомим завдяки ролі короля Т'Чалли в супергеройських екшенах від Marvel Studios «Чорна пантера» і «Месники: Війна нескінченності».

Компанію перерахованим вище акторам у кадрі складе Жан Рено.

Для Спайка Лі це буде перша повнометражна робота після виходу його біографічної драми «Чорний куклукскланівець», яка на початку минулого року принесла йому довгоочікуваний «Оскар».

На Netflix фільм «П'ятеро однієї крові» стане доступним вже завтра, 12 червня.

Читайте також: 5 головних фільмів червня: «Артеміс Фаул», байопік від Мартіна Скорсезе і новий фільм Спайка Лі.

1873 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: