«Старгьорл»: промо, кадри та опис 4 серії «Дика кішка»

3 червня 2020,  15:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 4 серії супергеройського серіалу «Старгьорл» присвячений новій супергероїні Дикій кішці, яка буде допомагати Кортні боротися зі злом.

Серія отримала назву «Wildcat» («Дика кішка») на честь становлення нової супергероїні Товариства Справедливості, і ось її опис:

Прийшовши до висновку, що їй потрібна допомога, Кортні (Брек Бессінджер) відправляється вербувати нових членів Товариства Справедливості Америки, починаючи з Іоланди (Івет Монреаль). Тим часом підозра Пета (Люк Вілсон) посилюється після дивної розмови з одним з жителів міста.

Кадри серії представляють перший погляд на костюм Іоланди Монтез/Дикої кішки, а також показують їх з Кортні однокласницю Бет Чейпл (Анжеліка Вашингтон), яка виглядає дуже здивованою. Можливо, вона стане свідком того, як Старгьорл і Дика кішка борються з якимось суперлиходієм, і це надихне її стати супергероїнею Доктор Мід-Найт.

Разом з ними на кадрах присутні мама Кортні Барбара (Емі Смарт); її зведений брат Майк (Трей Романо); Деніз Зарік (Синтія Еванс), вона ж вдова суперлиходія Чарівника (Джо Кнезевіч), з якою розмовляє Пет; Джордан Махкент (Ніл Джексон), відомий як Бурулька; та Стівен Шарп (Ерік Гойнс), ще один член Товариства Несправедливості, відомий як Картяр.

Четверта серія «Старгьорл» вийде 9 червня за українським часом.

1568 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: