Двейн Джонсон нагадує Джеймса Бонда на перших фото зі зйомок фільму «Червоне повідомлення»

2 червня 2020,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У своєму новому бойовику «Червоне повідомлення» Двейн Джонсон зіграє разом з Раяном Рейнольдсом та Галь Гадот, і у нас вже є перший погляд на його персонажа.

Зйомки пригодницького екшену з часткою комедії «Червоне повідомлення» стартували 21 січня, але в березні знімальна команда була змушена піти на карантин через світову пандемію коронавірусу.

Проте до карантину Джонсон встиг поділитися кількома закулісними фотографіями зі своїм героєм, який приміряє смокінг у стилі Джеймса Бонда.

В описі до чорно-білого знімка, де він готовий до бійки у смокінгу, актор і продюсер проекту сказав:

За кілька секунд до того, як [режисер] Роусон Маршалл Тербер закричить «Почали!», в зоні і в оточенні нашої працьовитої і талановитої команди.

Фільм «Червоне повідомлення», який продюсує компанія Netflix, розповість про найбільш розшукуваного злодія в світі мистецтва, профайлера з ФБР та найвеличнішого шахрая, якого коли-небудь знав цей світ.

Поки складно сказати, кого з цієї трійці зіграє Джонсон, але, судячи з закулісних знімків, на яких він професійно цілиться в когось, то ми все-таки схиляємося до того, що він зіграє агента ФБР.

Залишилося тільки розшифрувати, кого втілять Рейнольдс і Гадот.

Прем'єра екшену «Червоне повідомлення» повинна була відбутися в листопаді, але через затримку зйомок стримінговий сервіс Netflix переніс її на 2021 рік.

1642 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: