Карен Гіллан та Аквафіна зіграють в комедійному екшені «Shelly»

1 червня 2020,  22:07 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки пригодницького фільму «Джуманджі: Наступний рівень» Карен Гіллан та Аквафіна возз'єднаються на великому екрані в комедійному бойовику «Shelly», який буде частково в дусі «Поганих дівчат».

Фільм «Shelly» покаже пригоди молодої жінки на ім'я Шеллі Вілер, яка на шкільному випускному стала жертвою підлого жарту однокласників. Через 10 років вона залишила своє маленьке місто позаду, обзавелася твердим характером і стала безжальною найманою вбивцею. Вона смакує солодку помсту, коли наступним об'єктом Шеллі стає Діанна Парк, яка знущалася над нею в школі, але між жінками несподівано зав'язується дружба, і наймана вбивця вирішує захистити свою однокласницю від цілої групи кілерів, цыллю яких вони тепер є удвох.

Роль Шеллі виконає Аквафіна, яка на початку року отримала «Золотий глобус» за головну роль у фільмі «Прощання», а «Реджиною Джордж», тобто Діанною, в цій історії виступить Гіллан.

Сценарій до «Shelly» написали Майкл Донджер і Елізабет Сторм, а його режисером буде Джуд Вен, яка працювала над серіалами «Божевільна колишня», «У кращому світі» і «Дитинство Шелдона». Проект ще не знайшов свою кіностудію, але це питання має вирішитися дуже швидко, повідомляє сайт Deadline.

Рік тому Гіллан повернулася в образі Небули в блокбастері «Месники: Завершення» і знову втілить цю антигероіню в екшені «Вартові Галактики 3». Аквафіна теж незабаром стане частиною всесвіту Marvel, виконавши одну з центральних ролей в супергеройському екшені «Шан-Чі: Легенда десяти кілець».

3308 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: