«Тролі 2»: тролі співають «найважливіші пісні в історії музики» в новому фрагменті

1 червня 2020,  15:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія DreamWorks Animation представила новий фрагмент свого музичного мультфільму «Тролі 2: Світове турне», чия прем'єра в українських кінотеатрах відбудеться наступного місяця, 16 липня.

У продовженні хітової анімації «Тролі», яка вийшла в 2016 році, Мачок та Пагін (Анна Кендрік і Джастін Тімберлейк) відправляться в нову пригоду, яка приведе яскравих тролів за межі звичного. Вони відкриють, що існує ще багато племен, кожне з яких любить свій стиль музики: фанк, кантрі, техно, класику, поп і рок.

Потрапивши до кантрі-тролів, в новому фрагменті Мачок вирішує підкорити їхнє плем'я «найважливішими піснями в історії музики», але вони з Пагоном та Біггі (Джеймс Корден) встигають виконати тільки хіт Spice Girls «Wannabe» і «Who Let the Dogs Out», після чого королева кантрі-тролів Дельта Довн (Келлі Кларксон) кидає їх за ґрати зі словами:

Посидьте тут втрьох і подумайте про те, що ви щойно зробили. Це був злочин проти музики.

Спочатку прем'єра мультфільму «Тролі 2: Світове турне» мала відбутися 19 березня, потім у зв'язку з карантином була перенесена на 4 червня, а тепер переїхала на липень. Наприкінці липня також очікується прем'єра очікуваної анімації «Губка Боб: Втеча Губки».

4820 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: