«Хижі пташки»: 5 нових концепт-артів яскравих костюмів Харлі Квін

28 травня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Художник Грег Гопвуд, який працював над супергеройським екшеном від DC «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», поділився новими концепт-артами за участю Харлі Квін, що дозволяють розглянути її божевільні костюми в деталях.

У своїй другій пригоді на великому екрані після «Загону самогубців» божевільна суперлиходійка-яка-перетворилася-на-антигероїню у втіленні актриси Марго Роббі остаточно порвала з Джокером і вирішила заснувати свою жіночу команду месниць, щоб дати відсіч поганим хлопцям і захищати тих, кому потрібен захист.

Її найзнаменитішим костюмом з «Хижих пташок» в одну мить став костюм з рожевим топом, короткими джинсовими шортами, які відкривають її численні татуювання на ногах, та курткою з рукавами з різнобарвного серпантину. Так, тут фантазія костюмерки Ерін Бенач розгулялася на повну.

Наступний концепт-арт від Гопвуда примітний тим, що на відміну від інших костюмів з цієї серії, тільки він був кардинально змінений для фільму. Художник використав тут червоний і чорний кольори, які є класичною палітрою Харлі в коміксах, але після було прийнято рішення відмовитися від них, і цей чорно-червоний комбінезон став золотим (але все одно зберіг візерунок у вигляді ромбиків).

А ось і костюм Харлі для проникнення в поліцейську дільницю, який дозволяє не тільки приховати її яскраву зовнішність під рожевою хусткою і чорним капелюхом з широкими полями, а й дає можливість пронести у дільницю під полами свого довгого плаща цілий арсенал зброї.

Вбрання зі штанами в смужку та довгим сріблястим кардиганом художник іронічно приурочив до Дня Святого Валентина, оскільки в цьому костюмі Харлі вирушила в нічний клуб, щоб напитися, натанцюватись і забути про своє розбите серце.

П'ятий концепт-арт показує Харлі в образі гонщиці на роликах і дозволяє краще розглянути її спортивний костюм, в якому вона дуже швидко мчала треком в нічний час доби, так що ви навряд чи встигли помітити, які оригінальні ролики вона собі обрала для цього змагання.

Який з цих образів вам сподобався більше за інших? Голосуйте за найстильніший лук Харлі Квін в коментарях.

А також читайте нашу рецензію на фільм «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», який вийшов в українських кінотеатрах у лютому.

В 2021 році Харлі повернеться на великі екрани в екшені «Загін самогубців 2» від режисера Джеймса Ганна, де вона приміряє шикарну червону сукню.

11407 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: