Том Круз знайшов режисера для того грандіозного фільму у відкритому космосі

27 травня 2020,  21:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку травня світ кіно вразила новина про те, що зірка франшизи «Місія неможлива» Том Круз хоче зняти фільм у відкритому космосі. Ніхто не очікував, що цей проект так швидко просунеться вперед, але він вже обзавівся режисером та сценаристом в особі Дага Лаймана.

Сайт Deadline повідомляє, що Лайман вже давно працює з Крузом над цим амбітним проектом про космос і написав чорновий сценарій до нього.

Разом з ними цим фільмом займаються NASA та компанія Ілона Маска Space X, але деталі про його сюжет поки тримаються в суворому секреті.

Лайман вже працював з Крузом двічі: над науково-фантастичним екшеном «На межі майбутнього» та кримінальною драмою «Баррі Сіл: Король контрабанди», а з огляду на те, що його іншими відомими стрічками є «Ідентифікація Борна» та «Містер і місіс Сміт», їхній з Крузом новий космічний проект напевно буде в жанрі екшен-трилер.

У грудні Круз повернеться на великі екрани в образі відважного пілота-винищувача у фільмі «Кращий стрілець: Меверік», після чого знову втілить суперагента Ітана Ганта в шпигунських екшенах «Місія неможлива 7» та «Місія неможлива 8».

Тим часом Лайман в наступному році повинен нарешті представити світу свою очікувану пригодницьку фантастику «Хода хаосу».

1743 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: