«Погані хлопці назавжди»: дивимося альтернативний кінець фінальної битви

26 травня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures поділилася альтернативною сценою екшену «Погані хлопці назавжди», яка показує трохи іншу смерть головної лиходійки Ізабель, що могла б зіпсувати хепі-енд та розділити команду.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ з приводу фіналу фільму «Погані хлопці назавжди», так що читайте на свій ризик, якщо ви його ще не дивилися.

Третій фільм про пригоди бравих напарників Майка Лоурі та Маркуса Бернетта, в образах яких на великі екрани повернулися Вілл Сміт і Мартін Лоуренс, розкрив несподівану інформацію про минуле Майка. Коли він був молодим агентом, його відправили працювати під прикриттям до одного мексиканського кримінального боса. Він закохався в його дружину Ізабель (Кейт дель Кастільо), але незабаром повернувся до США, так і не дізнавшись, що Ізабель була вагітна, і у неї від Майка народився син.

Коли їхній син Армандо (Джейкоб Скіпіо) виріс, Ізабель вирішила нацькувати його на Майка, щоб помститися йому за те, що він її кинув і виявився копом.

У фіналі Майк, Маркус та їхня нова команда зійшлися з Ізабель та Армандо в епічному протистоянні, в ході якого Армандо дізнався, що Майк його батько. Ізабель хотіла застрелити Майка, але Армандо заступив батька собою і зловив від матері кулю в плече. Після чого її застрелила Рита (Паола Нуньєс).

Альтернативна сцена показує, що Рита стріляє в Ізабель, щойно та піднімає пістолет, і ми погоджуємося з режисерами, що цей варіант був би жахливим фіналом, оскільки Армандо навряд чи б пробачив Риті смерть матері, якби та не вистрілила в нього першою. А так Майк, Рита і Армандо можуть стати однією щасливою командою, вірніше родиною, якщо Майк нарешті перестане тікати від серйозних відносин.

Бойовик «Погані хлопці назавжди» став найприбутковішим фільмом 2020 року, зібравши в світовому прокаті $419,1 млн. З нетерпінням чекаємо на повернення цих героїв в екшені «Погані хлопці 4».

1871 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: