«Сирена»: Рін возз'єднується з дочкою Гоуп в новому фрагменті 9 серії 3 сезону

24 травня 2020,  14:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Передостання серія 3 сезону фентезійного серіалу «Сирена» була наповнена різними подіями, але одна з них точно потрапила прямо у ваше серце возз'єднання Рін зі своєю дочкою Гоуп, яка значно підросла з моменту їхньої останньої зустрічі.

Сцена, якою канал Freeform поділився напередодні фіналу 3 сезону, показує зворушливу зустріч Рін (Елайн Павелл) зі своєю донькою на суші та шокованого Бена (Алекс Роу), який не очікував, що Гоуп так швидко росте.

Також в серії «A Voice in the Dark» («Голос у темряві») Тія (Тіффані Лонсдейл) напала на Брістоль-Коув, а Рін, Бену та Медді (Фола Еванс-Екінбола) довелося боротися з часом, щоб знайти ліки від загадкової хвороби Ксандера (Йен Верден).

Фінал, який отримав назву «The Toll of the Sea» («Плата за море»), обіцяє ще більше доленосних подій. У ньому Рін та Бен битимуться з Тією під водою в епічній битві племен русалок, щоб врятувати Гоуп.

Прем'єра фінальної серії 3 сезону серіалу «Сирена», яку зняв режисер Джо Менендес, відбудеться 29 травня за українським часом.

3125 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: