«Диво-жінка 1984»: чому Діана Принц позбулася у сиквелі свого меча

23 травня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви напевно помітили в трейлерах і на кадрах супергеройського екшену «Диво-жінка 1984», що в ньому головна героїня бореться з поганими хлопцями без свого знаменитого меча, а тільки за допомогою Ласо правди. І цьому є гарне пояснення.

У своєму другому сольнику Диво-жінка, яка є наймогутнішою супергероїнею всесвіту DC, не братиме свій легендарний меч Вбивця богів на поле бою, і в інтерв'ю для CBR актриса Галь Гадот пояснила причину цього рішення:

У нас була ідея залишити меч, оскільки в мечі є щось агресивне. Якщо у тебе є меч, це означає, що тобі потрібно його використовувати. А ми хотіли від цього піти.

Разом з мечем Діана попрощалася і зі своїм щитом, і це, за словами Гадот, дозволить її супергероїні продемонструвати нову сторону своїх сил:

Вона богиня, вона може битися, вона суперсильна і володіє різними навичками.

Нижче ви також можете побачити нову промо-фотографію сиквела Петті Дженкінс, на якій Діана позує в своєму новому золотому костюмі з крилами та шоломом в формі голови птиці. На правому боці у неї висить Ласо правди, і тут теж немає ані натяку на меч.

Українська прем'єра фільму «Диво-жінка 1984», де компанію Гадот складуть Кріс Пайн, Педро Паскаль, Крістен Віг, Робін Райт та Конні Нільсен, очікується 13 серпня. Спочатку вона повинна була відбутися на початку літа, але була перенесена в зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу.

2384 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: