Рубі Роуз покинула серіал «Бетвумен»

20 травня 2020,  18:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Рубі Роуз, яка виконувала головну роль в супергеройському серіалі «Бетвумен», повідомила, що не повернеться в 2 сезоні.

Вчора шанувальників «Бетвумен» шокувала новина про те, що Роуз збирається повісити свій супергеройський костюм в шафу, незважаючи на продовження серіалу на наступний сезон.

Сайт EW опублікував заяву актриси з приводу її звільнення з серіалу:

Я прийняла дуже складне рішення не повертатися в «Бетвумен» в наступному сезоні. Це рішення було непросто прийняти, оскільки я дуже поважаю каст, команду та всіх, хто працює над серіалом в Ванкувері і Лос-Анджелесі.

Роуз подякувала в цій заяві студії Warner Bros. і каналу The CW за таку можливість, але не розкрила причину свого раптового виходу з серіалу:

Я дуже вдячна Грегу Берланті, Сарі Шехтер та Керолайн Дріс за те, що вони не тільки дали мені цю неймовірну можливість, а й прийняли мене в прекрасний всесвіт DC, який вони створили. Спасибі Пітеру Роту і Марку Педовіцу і командам на Warner Bros. і The CW, які вклали в серіал стільки сил і завжди вірили в мене. Спасибі всім, хто зробив перший сезон таким успішним, я дуже вдячна.

Причиною такого рішення могли стати травми, які вона отримала на зйомках серіалу і які її мало не паралізували.

Так що тепер Ґотему доведеться шукати собі нову захисницю.

Що ви думаєте з приводу виходу Роуз з серіалу «Бетвумен»? Діліться своїми думками та емоціями в коментарях.

1645 

1 коментар

DavisKorr

21 травня 2020, 09:13

Дівчина із самого початку була "МістКаст", тому я не здивоваий. Та і сам серіал був від пчатку провальним. Навіть не шкода.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: