«Темний спадок»: 20 нових кадрів трилера з Лілі Коллінз і Саймоном Пеггом

16 травня 2020,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо ексклюзивні кадри детективного трилера «Темний спадок» з Лілі Коллінз в головній ролі, чий слоган говорить про те, що «деякі секрети повинні залишатися під землею».

Офіційний синопсис фільму «Темний спадок», режисером якого виступає Вон Стайн:

Впливовий патріарх заможної родини неочікувано помирає. Його дочка занурюється в батьківськи справи та дізнається про існування заповіту, який адресований лише для неї. Вона ще не підозрює, що скоро зіткнеться з правдою, яка стане загрозою для всієї родини.

Головну героїню цієї страшної сімейної історії у втіленні Коллінз звуть Лорен, і в таємному бункері свого батька вона знайде Саймона Пегга, який на кадрах з'являється з довгим сивим волоссям. Він грає Моргана, бранця її батька, який дуже багато знає про її родину.

Разом з ними на кадрах присутні зірка супергеройського фільму «Диво-жінка» Конні Нільсен, яка втілює мати героїні Коллінз, та актор Чейс Кроуфорд, якого ви можете знати завдяки хітовим серіалам «Пліткарка» і «Хлопаки». Йому дісталася роль брата головної героїні Вільяма.

Главу цієї небезпечної сімейки з темним секретом втілить зірка серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» Патрік Варбертон.

В Україні прем'єра фільму «Темний спадок» відбудеться у травні (імовірно наступного тижня) на стримінгових платформах Megogo та ITunes. Його можна буде подивитися мовою оригіналу з українськими субтитрами.

2609 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: