Генрі Кавілл стає Суперменом-Трайгоном на новому епічному фан-арті DC

16 травня 2020,  12:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільм «Темна Ліга Справедливості: Війна з Апоколіпсом» об'єднав Супермена і Трайгона в одну могутню сутність, і тепер шанувальники коміксів DC не можуть дочекатися подібного на великому екрані і представляють, як в образі Супермена-Трайгона може виглядати Генрі Кавілл.

Фантастичний фан-арт від художника Yadvender Singh Rana, відомого під ніком ultraraw26, показує Супермена Кавілла з червоною шкірою, рогами та двома рядами палаючих очей Трайгона, поки довкола нього палає пекельний вогонь.

Таку форму Супермен прийняв для фінальної битви з суперлиходієм Дарксайдом, і ми дуже хочемо побачити подібний поєдинок на великому екрані.

У коміксах DC Трайгон є справжнім демоном і однією з наймогутніших істот у всесвіті, а також батьком Рейвен з Юних титанів.

Анімація «Темна Ліга Справедливості: Війна з Апоколіпсом» стала кульмінацією 23 мультфільмів всесвіту DC Animated Universe, який виявився набагато більш плідним, аніж всесвіт DCEU.

Сподіваємося, що Кавілл повернеться в образі Супермена у фільмі «Людина зі сталі 2», але поки проект знаходиться в підвішеному стані.

5723 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: