Том Генкс знявся у вестерні «Новини світу» від режисера франшизи «Джейсон Борн»

25 травня 2020,  20:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці цього року режисер Пол Грінграсс збирається випустити на великі екрани свій драматичний вестерн «Новини світу», головну роль в якому виконає лауреат премії «Оскар» Том Генкс.

Фільм «Новини світу», який є екранізацією роману Полетт Джілс, розповість про техасця, який подорожує Диким Заходом і розносить новини світу місцевим жителям. Дізнавшись про викрадення 10-річної дівчинки, він погоджується повернути її додому. Але дорога до її рідних ускладнюється тим, що дівчинка дуже довго провела в полоні, звикла до своїх викрадачів і сприймає своє звільнення як друге викрадення.

Головного героя у втіленні Генкса звати капітан Джефферсон Кайл Кідд, а дівчинку, яку він повертає додому, Джоанна. Її роль зіграє актриса Гелен Зенгель.

Грінграсс, який найбільш відомий завдяки шпигунським екшен-трилерам «Перевага Борна», «Ультиматум Борна» і «Джейсон Борн», вже працював з Генксом раніше в 2013 році актор зіграв головну роль в його біографічній драмі «Капітан Філліпс», яка отримала 6 номінацій на премію «Оскар».

На сайті IMDb зазначено, що прем'єра вестерну «Новини світу» очікується 25 грудня. І ця дата релізу є дуже ймовірною, оскільки зйомки фільму завершилися ще минулої осені, так що зараз проект знаходиться на стадії постпродакшна.

Цього літа має відбутися прем'єра військового екшену «Грейхаунд: Битва за Атлантику», де Генкс втілить відважного офіцера флоту Другої світової війни, а на початку року він виконав головну роль в біографічній стрічці «Чудовий день у нашому районі».

2114 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: