Том Гарді поділився дуже жорстоким фан-артом з Веномом та Людиною-павуком

14 травня 2020,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського екшену «Веном» Том Гарді опублікував в Instagram кривавий фан-арт, на якому Веном поїдає Людину-павука, але після видалив його.

У квітні виконавець ролі Едді Брока/Венома у фільмах від Sony та Marvel вирішив подражнити шанувальників, поділившись в соцмережах крупним планом фан-арту, на якому у Венома з пащі стирчать... ноги Людини-павука, поки в усі сторони бризкає кров юного Месника.

Незабаром актор видалив його зі свого профілю в Instagram, але скріншот поста, який ви можете побачити тут, вже розлетівся Інтернетом, створюючи масу теорій з цього приводу. Наприклад, що у Пітера Паркера (Том Голланд) буде камео в «Веномі 2», тому Sony й попросили Гарді видалити зображення з його участю.

У коміксах Marvel Веном є заклятим ворогом Людини-павука, але та версія Венома, яку нам представив екшен Рубена Фляйшера у 2018 році, виглядає значно доброзичливішою. Тим більше Едді заборонив Веному їсти людей, за винятком поганих злочинців.

Чи буде у фільмі «Веном 2», який офіційно називається «Веном: Хай буде Карнаж», камео Людини-павука, ми дізнаємося, коли він вийде на великі екрани 4 листопада 2021 року. Зате Павучок точно повернеться в своєму третьому сольнику, чия прем'єра запланована, як не дивно, на той же самий день.

3808 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: